tel. 038 465 92 28

Vergoedingen en pluszorg


De verloskundige zorg behoort tot  het basispakket van de zorgverzekering. Dit betekend dat 100% van de kosten voor de verloskundige vanuit de basisverzekering vergoed worden. In 2019 heeft Bakerraad met alle verzekeraars een contract. 
Benieuwd welke zorg vergoed wordt: klik hier. Wil je weten hoe het tarief is opgebouwd dan is dit hier na te lezen. 

Bakerraad Verloskundigen biedt daarnaast extra zorg aan. Deze zorg zit niet het basispakket. 

WENSECHO 
Rond 16 weken kan je een wensecho afspreken . Tijdens deze echo wordt jullie kind uitgebreid bekeken en kan als je wilt het geslacht genoemd worden. Deze echo valt buiten de  reguliere controles. Wil je gebruik maken van deze extra echo, plan deze dan in bij de assistente. Kosten van deze echo zijn 40 euro. 

TONGRIEM KLIEVEN 
Heeft jullie kindje een te korte tongriem? Deze kan door de verloskundige gekliefd worden in de kraamperiode of in de eerste weken na de bevalling. De kosten hiervan zijn 37,50 euro.
 
SPIRAAL PLAATSEN 
Wil je een spiraal laten plaatsen wees dan welkom! Van te voren vindt er een gesprek plaats waarin alles wordt uitgelegd en voor- en nadelen worden besproken. Ook krijg je een recept mee om de spiraal aan te schaffen. De kosten van het plaatsen van de spiraal zijn 64,66 euro, ga bij je verzekering na of dit vergoed wordt. 

SPIRAAL VERWIJDEREN 
Wil je je spiraal verwijderen kan dit natuurlijk ook. De mogelijkheid bestaat om hier een preconceptiegesprek aan te koppelen. De kosten hiervan zijn 30 euro 

ANTICONCEPTIE CONSULT
Wil je advies of heb je vragen over anticonceptie dan kan je hier een afspraak voor inplannen. Tijdens dit gesprek nemen we de mogelijkheden door en kijken we waar jou voorkeur ligt. Zo nodig krijg je een recept van ons mee. Dit kosten hiervan zijn onderdeel van het plaatsen van de spiraal. 

CONSULT SEKSUOLOGIE 
Heb je vragen over seksualiteit of seksuele beleving, dan kan je hiervoor terecht bij ons terecht. 
De kosten van een consult van 60 minuten zijn 60,00 euro. 

PRECONCEPTIE CONSULT 
Heb je een kinderwens? Tijdens dit consult brengen we jullie gezondheid in kaart en geven we advies omtrent het zwanger worden.  Het consult duurt ongeveer 20 minuten. Het precconceptieconsult korter durende dan 20 minuten is 29,31 euro en langer dan 20 minuten 58,62 euro. 

CORD RING
Mocht je in plaats van een navelklem een cord ring willen gebruiken kan je deze bij onze assistente ophalen. 

Contact

Zwolle Zuid
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Van der Heydenstraat 6-2
8014 ZZ Zwolle
038 465 92 28

Wipstrik/Assendorp/Centrum
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle
038 465 92 28

Assendorperdijk 70
8012 DT Zwolle

Alle contactgegevens »
Bakerraad heeft met alle zorgverzekeraars een contract waardoor 100% van de zorg uit je basisverzekering vergoed wordt.