tel. 038 465 92 28

Twee eerstejaars verloskundigen in opleiding lopen mee van 13 tot en met 24 maart (27-02-2017)


Vanaf volgende week lopen er 2 verloskundigen in opleiding met ons mee. Ze zitten beiden in het eersejaar. Hieronder stellen zij zich voor:

Hallo,

Mijn naam is Marit Kenter en ik ben eerstejaars verloskundestudent aan de verloskunde-academie in Groningen. Ik kom zelf uit Zwolle.

Van 13 tot en met 24 maart mag ik stage lopen bij verloskundigenpraktijk de Bakerraad.

Ik heb gekozen voor de opleiding tot verloskundige omdat ik de zwangerschap, bevalling en kraamperiode heel interessant vind. Ik wil graag ouders bijstaan tijdens deze bijzondere periode in hun leven en begeleiding kunnen bieden waar dat nodig is.

Ik heb erg veel zin in deze stage en hoop veel te kunnen leren bij de Bakerraad.------------------------------------------------------------------

Mijn naam is Linda Kroes. Ik ben 18 jaar en eerstejaars verloskundestudent aan de Verloskunde Academie in Groningen. Vanaf 13 maart zal ik twee weken stage lopen bij de Bakerraad.

Wat ik zo mooi vind aan de verloskunde is het feit dat je een zwangere vrouw en haar partner kunt begeleiden tijdens een van de meest bijzondere periodes in hun leven. Deze stage is mijn allereerste aanraking met de praktijk en ik kijk er naar uit om u te ontmoeten tijdens het spreekuur, de bevalling of het kraambed. Als u liever niet wil dat ik aanwezig ben, kunt u dat gerust aangeven.

Ik hoop veel van u en de verloskundigen te kunnen leren!

Met vriendelijke groet,

Linda


 « Terug naar overzicht

Contact

Zwolle Zuid
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Van der Heydenstraat 6-2
8014 ZZ Zwolle
038 465 92 28

Wipstrik/Assendorp/Centrum
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle
038 465 92 28

Assendorperdijk 70
8012 DT Zwolle

Alle contactgegevens »
Bakerraad heeft met alle zorgverzekeraars een contract waardoor 100% van de zorg uit je basisverzekering vergoed wordt.