tel. 038 465 92 28
Borstvoeding 

Wil je meer weten over borstvoeding? We organiseren elke maand een avond waarin je antwoord kunt krijgen op al je vragen. Deze avond wordt gehouden in onze praktijk en gegeven door de lactatiekundigen van het Borstvoedingscentrum Zwolle. Of je nu zwanger bent of al bevallen, je bent van harte welkom! De avond is van 19.00 tot 20.30 uur, vindt plaats in de 'huiskamer' van Bakerraad aan de van der Heydenstraat 6-2 en is kosteloos
Daarnaast is er bij Mens en Kinders aan de Assendorperstraat 66 elke 2e en 4e dinsdag van de maand een inloopspreekuur tussen 10-12uur (uitgezonderd de schoolvakanties) waar je voor je borstvoedingsvragen terecht kan. 
 
Ter info: de borstvoedingsavond 21 oktober is eenmalig bij Mens en Kinders aan de Assendorperstraat 66. 

Er zijn 2 verschillende thema-avonden: 
* Borstvoeding een goed begin 
* Bortvoeding na de kraamtijd 

Wil je je hiervoor aanmelden? Klik hier

Borstvoeding, een goed begin 
Deze avond gaan we kijken hoe borstvoeding in elkaar zit en wat de voordelen hiervan zijn. Verder, hoe kun je je baby helpen goed aan de borst en te drinken en hoe gaat dit in de kraamtijd? 

Borstvoeding na de kraamtijd. 
Deze avond gaan we kijken naar de invloed van de bevalling op de start van borstvoeding. Het eerste aanleggen, het op gang komen van borstvoeding, stuwing en de dagen daarna. Hoe kun je er voor zorgen dat je een goede start maakt met het geven van borstvoeding. Verder wordt er ingegaan op regeldagen,  problemen voorkomen, kolven, werken, overgaan op andere voeding. Genoeg onderwerpen dus! 

Ivm de ruimte is er een maximum aantal personen dat kan deelnemen. Wij bevestigen je aanmelding altijd, houdt je mail hiervoor in de gaten (let op spam). 

Mocht je behoefte hebben aan een lactatiekundige? Loop dat eens binnen bij het borstvoedingscentrum in Assendorp. Hier kan je ook gebruik maken van het inloopspreekuur. Voor de tijden klik hier.   


Contact

Zwolle Zuid
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Van der Heydenstraat 6-2
8014 ZZ Zwolle
038 465 92 28

Wipstrik/Assendorp/Centrum
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle
038 465 92 28

Assendorperdijk 70
8012 DT Zwolle

Alle contactgegevens »
Bakerraad heeft met alle zorgverzekeraars een contract waardoor 100% van de zorg uit je basisverzekering vergoed wordt.