tel. 038 465 92 28
Borstvoeding

De borstvoedingsavond zal weer online plaatsvinden door de afgelopen ontwikkelingen. Je krijgt als je je bij ons aanmeldt vooraf aan de informatieavond een uitnodiging van Karin Kodden voor een online meeting. 

Elke maand organiseren wij een informatieavond waarop je antwoord krijgt op al je vragen over borstvoeding. Deze avond wordt gehouden in onze praktijk aan de Tesselschadestraat 55 a en gegeven door Karin Kodden, lactatiekundige.
De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 20.15 uur en is kosteloos.

Tijdens deze avondbijeenkomst gaan we dieper in op het onderwerp borstvoeding en bespreken we de voordelen hiervan. Ook bespreken we hoe je je baby kunt helpen goed aan de borst te drinken en hoe dit in zijn werk gaat in de kraamtijd. Verder zal wat informatie over de periode na de kraamtijd verteld worden. Hoe gaat het in zijn werk de eerste weken en maanden als je borstvoeding geeft? Hoe kun je problemen voorkomen? We gaan het ook hebben over kolven en werken, en de overgang op andere voeding. Genoeg onderwerpen dus! In verband met de beschikbare ruimte is er een maximum aantal personen dat kan deelnemen. Ivm corona is het momenteel het advies zonder partner te komen. Wij bevestigen je aanmelding altijd, houd je mail hiervoor in de gaten (controleer ook je spam!).

Om je aan te melden klik hier. 


Contact

Zwolle Zuid
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Van der Heydenstraat 6-2
8014 ZZ Zwolle
038 465 92 28

Wipstrik/Assendorp/Centrum
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle
038 465 92 28

Assendorperdijk 70
8012 DT Zwolle

Alle contactgegevens »
Bakerraad heeft met alle zorgverzekeraars een contract waardoor 100% van de zorg uit je basisverzekering vergoed wordt.