tel. 038 465 92 28
De verloskundige zorg behoort tot  het basispakket van de zorgverzekering. Dit betekend dat de kosten voor de verloskundige vanuit de basisverzekering vergoed worden.
Benieuwd welke zorg vergoed wordt: klik hier. 

Bakerraad Verloskundigen biedt daarnaast extra zorg aan. Deze zorg zit niet het basispakket. 

- WENSECHO
Rond 16 weken kan je een wensecho afspreken . Tijdens deze echo wordt jullie kind uitgebreid bekeken en kan als je wilt het geslacht genoemd worden. Deze echo valt buiten de  reguliere controles. Wil je gebruik maken van deze extra echo, plan deze dan in bij de assistente. Kosten van deze echo zijn 40 euro. 

- TONGRIEM KLIEVEN 
Heeft jullie kindje een te korte tongriem? Deze kan door de verloskundige gekliefd worden in de kraamperiode of in de eerste weken na de bevalling. De kosten hiervan zijn 37,50 euro.
 
- SPIRAAL PLAATSEN 
Wil je een spiraal laten plaatsen wees dan welkom! Van te voren vindt er een gesprek plaats waarin alles wordt uitgelegd en voor- en nadelen worden besproken. Ook krijg je een recept mee om de spiraal aan te schaffen. De kosten van het plaatsen van de spiraal zijn 61,11 euro, een groot deel van de verzekeraars vergoedt dit. 

- SPIRAAL VERWIJDEREN 
Wil je je spiraal verwijderen kan dit natuurlijk ook. De mogelijkheid bestaat om hier een preconceptiegesprek aan te koppelen. 

-ANTICONCEPTIE CONSULT
Wil je advies of heb je vragen over anticonceptie dan kan je hier een afspraak voor inplannen. Tijdens dit gesprek nemen we de mogelijkheden door en kijken we waar jou voorkeur ligt. Zo nodig krijg je een recept van ons mee. 

Contact

Zwolle Zuid
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Van der Heydenstraat 6-2
8014 ZZ Zwolle
038 465 92 28

Wipstrik/Assendorp/Centrum
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle
038 465 92 28

Assendorperdijk 70
8012 DT Zwolle

Alle contactgegevens »