tel. 038 465 92 28

Borstvoeding 

Wil je meer weten over borstvoeding? We organiseren elke maand een avond waarin je antwoord kunt krijgen op al je vragen. Deze avond wordt gehouden in onze praktijk en gegeven door de lactatiekundigen van het Borstvoedingscentrum Zwolle. Of je nu zwanger bent of al bevallen, je bent van harte welkom! De avonden zijn van 19.00 tot 20.30 uur, vinden plaats in de 'huiskamer' van Bakerraad aan de van der Heydenstraat 6-2 en zijn kosteloos

Wil je je hiervoor aanmelden? Klik hier

Borstvoeding, waarom en hoe? --> Nieuwe data volgen nog. Wel een cursus volgen? Neem dan contact op met het Borstvoedingscentrum Zwolle. 

We willen samen praten over de voor- en nadelen van borstvoeding, hoe je je kunt voorbereiden op het geven van borstvoeding, over hoe borstvoeding gemaakt wordt en hoe je een baby op een fijne manier aan de borst kunt laten drinken

18 maart 2019 Borstvoeding in de kraamtijd. --> zit  helaas VOL, aanmelding is niet meer mogelijk. Wel een cursus volgen? Neem dan contact op met het Borstvoedingscentrum Zwolle. 
Deze avond gaan we kijken naar de invloed van de bevalling op de start van borstvoeding. Het eerste aanleggen, het op gang komen van borstvoeding, stuwing en de dagen daarna. Hoe kun je er voor zorgen dat je een goede start maakt met het geven van borstvoeding. 

15 april 2019  --> zit helaas vol. Wel een cursus volgen? Neem dan contact op met het Borstvoedingscentrum Zwolle. Problemen met borstvoeding voorkomen en oplossen.
Ellendige verhalen over borstvoeding kent iedereen wel in zijn omgeving. Maar is het ook te voorkomen dat te tepels kapot gaan, je te weinig of te veel melk hebt, je spruw of een borstontsteking krijgt? Voorkomen kan in veel gevallen maar als het toch een keer niet goed gaat is het gelukkig ook weer op te lossen. Over dit en wat er verder leeft gaan we het deze avond hebben.

20 mei 2019 Afkolven en borstvoeding combineren met een baan.
Na de eerste paar weken borstvoeding geven komt er een dag dat je ook weer eens zonder baby op pad wilt. Dan is het afkolven van je melk en dit in een flesje geven een optie. Maar, welke kolf is dan geschikt? Wanneer kolf je af, hoeveel melk geef je in de fles? Er zijn vast vragen genoeg om een avond mee te vullen.

Mocht je behoefte hebben aan een lactatiekundige? Loop dat eens binnen bij het borstvoedingscentrum in Assendorp. Hier kan je ook gebruik maken van het inloopspreekuur. Voor de tijden klik hier.    
 


Contact

Zwolle Zuid
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Van der Heydenstraat 6-2
8014 ZZ Zwolle
038 465 92 28

Wipstrik/Assendorp/Centrum
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle
038 465 92 28

Assendorperdijk 70
8012 DT Zwolle

Alle contactgegevens »