tel. 038 465 92 28

Kraamzorg


Straks, na de bevalling, heb je kraamzorg nodig. De kraamverzorgende komt tijdens en/of na de bevalling zorg verlenen aan jou en je baby. Het is van belang dit al aan het begin van de zwangerschap te regelen (liefst voor 16 weken). Je kunt je (met of zonder overleg met je zorgverzekeraar) aanmelden. Zoek wel uit wat er precies wordt vergoed door jou verzekering. 

In de regio Zwolle werken wij als praktijk voornamelijk samen met vier kraamcentra. Hierbij zijn de kraamverzorgenden allen goed geschoold en ervaren. Bij allen wordt jullie vraag en wens als uitgangspunt genomen. De verschillen die er zijn hebben voornamelijk te maken met de mogelijkheid gebruik te maken van een lactatiekundige die aangesloten is bij de organisatie, het kiezen van extra arrangementen, dezelfde persoon bij de bevalling als in het kraambed en de mogelijkheid een kraamhelpdesk te bellen. Mocht je de voorkeur voor een andere organisatie hebben, kan je hier altijd voor kiezen. 

Kraamzorg groep Zwolle
Dit zijn 6 kraamverzorgenden die zelfstandige werken in de regio Zwolle. Zij zijn enthousiaste, volledig gediplomeerde kraamverzorgenden en vormen samen de “Kraamzorggroep Zwolle”. Bij hen kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en professionele begeleiding bij de zorg voor u en uw baby. Uw wens staat bij hen centraal! Prettig hierbij is dat de kraamverzorgende die bij jou komt kramen in de maand voor de uitgerekende datum al kennis komt maken. Aanmelden kan via www.kraamgroepzwolle.nl en voor meer informatie kan je bellen: 06-55238387. 

Naviva
Natuurlijk wil je gewoon een plezierige kraamtijd hebben, en wil je je goed voorbereiden op de komst van je kindje. Naviva geeft professionele kraamzorg en helpt je ook al graag tijdens je zwangerschap op weg, zodat jij en je kindje een goede start krijgen. En om ervoor te zorgen dat je er zoveel mogelijk van kunt genieten, doen zij meer. Voor meer informatie of om je aan te melden klik hier.

De Kraamvogel (voorheen ICARE)
De Kraamvogel is een onderdeel van Icare. De Kraamvogel wil elke zwangere, moeder en baby de best mogelijke start geven. Elke klant is uniek, iedere situatie weer anders. Daarom stemt De Kraamvogel haar zorg en diensten zoveel mogelijk af op de behoeften van de individuele klant en biedt kraamzorg zoals jij dat wil. Voor meer informatie of om je aan te melden klik hier. 

Kraamzorg Monique Boer
Kraamzorg van Monique Boer is een bemiddelingsbureau waar zelfstandige kraamverzorgenden werken. Wanneer je je aanmeldt, kan je je wensen ten aanzien van de kraamtijd bespreken. Als je voorkeur hebt voor een kraamverzorgende kan je haar naam doorgeven. Ongeveer 3 weken voor de uitgerekende datum neemt de kraamverzorgende contact op om kennis te maken en afspraken over de verzorging in de kraamtijd te maken. Het streven is dat één kraamverzorgende jullie kraamtijd verzorgt. Voor meer informatie of om je aan te melden klik hier. 

Contact

Zwolle Zuid
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Van der Heydenstraat 6-2
8014 ZZ Zwolle
038 465 92 28

Wipstrik/Assendorp/Centrum
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle
038 465 92 28

Assendorperdijk 70
8012 DT Zwolle

Alle contactgegevens »
Bakerraad heeft met alle zorgverzekeraars een contract waardoor 100% van de zorg uit je basisverzekering vergoed wordt.