tel. 038 465 92 28

Kraambedcontroles


De visite wordt meestal afgelegd in de ochtenduren tussen 9.00 en 13.00 uur. Als wij het erg druk hebben met bevallingen dan kan het voorkomen dat wij pas in de middag langskomen. Mocht je in de kraamtijd vragen hebben neem dan altijd contact op met de dienstdoende verloskundige. 

Tijdens de visites verzorgen wij, in overleg met de kraamverzorgende de standaard controles.

Dit houdt onder andere in dat wij kijken naar je temperatuur, het bloedverlies beoordelen, de hechtingen controleren, de voeding bespreken, de kleur van uw kindje beoordelen, enz.

De visite duurt soms maar 10 minuten, maar kan ook uitlopen als zich problemen voordoen.

Wij streven er naar dat jij de verloskundige die jouw bevalling heeft begeleid ook terugziet in het kraambed. Dit geeft jou en je partner de kans om vragen te stellen over de bevalling en geeft ons de mogelijkheid om eventueel duidelijkheid te geven. Nog belangrijker is het vaak om even een moment samen te hebben: Om de soms heftige, maar ook zeer bijzondere dag te kunnen herbeleven.

Tijdens onze afsluitende visite praten we met je over verschillende zaken zoals anticonceptie en de nacontrole. Voor een uitgebreide folder over anticonceptie klik hier. Daarnaast kan je starten met bekkenbodem oefeningen. Hier kan je er meer over lezen of de website bekkenbodemonline bekijken. 


Contact

Zwolle Zuid
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Van der Heydenstraat 6-2
8014 ZZ Zwolle
038 465 92 28

Wipstrik/Assendorp/Centrum
https://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle
038 465 92 28

Assendorperdijk 70
8012 DT Zwolle

Alle contactgegevens »
Bakerraad heeft met alle zorgverzekeraars een contract waardoor 100% van de zorg uit je basisverzekering vergoed wordt.